1. Achitare

Achitarea comenzilor este posibilă prin următoarele metode:

În numerar (cash) – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.
Cu cardul – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.
Transfer bancar (persoane juridice) – puteți solicita un cont spre plată în baza căruia o să achitați comanda și veți primi factura fiscală .
Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)
Plata online se face in conditii de siguranta maxima folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzactii online. Dupa efectuarea platii veti primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.
Procesatorul de plata foloseste un sistem securizat, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)
Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre site-ul marctoys.com ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
Clientii pot comanda online de pe site-ul marctoys.com folosind carduri emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise in strainatate, atasate la conturi in alta moneda, conversia se face in lei la cursul valutar al bancii emitente. Platile efectuate din afara teritorului Republicii Moldova se fac in lei.
Rambursarea mijloacelor banesti se efectueaza doar pe cardul bancar care a fost folosit pentru achizitie si numai in cazul in care produsele nu a fost livrate clientului, restituirea marfii nu este acceptata.
Date ce vor fi introduse pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:
Numarul cardului (16 cifre)
Data expirarii (luna si anul)
Codul CVC sau CVV (3 cifre)
Numele de pe card

Daca alegeti sa efectuati plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veti fi redirectionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online.

Detaliile cardului nu vor ajunge la niciun angajat marctoys.com nu va intra in posesia datelor de card. Tranzactia se desfasoara pe serverele procesatorului de plati online.

Dupa inregistrarea cu succes a comenzii suma platita va fi blocata in contul dumneavoastră urmând a fi incasată de către marctoys.com doar după confirmarea comenzii.

2. Livrare

Livrarea se face doar în raza mun. Chișinău în timp de 1-2 zile lucrătoare și se efectuează de la ora 08:00 pînă la 19:00 și este gratuită pentru comenzi valoarea cărora depășește 600 lei, costul livrării este de 35 lei pentru comenzi cu valoare mai mică de 600 lei.

Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile susmenționate.

Puteți alege orice adresă pentru livrare – acasă, în oficiu sau oricare altă adresă, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

Produsele sunt trimise în ambalaj original de la producător și asigurate în timpul livrării. La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal și apoi să vă semnați în actul de predare-primire. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

Livrarea se efectuează în raza municipiului Chișinău și în alte regiuni prin intermediul Poșta Moldovei. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne telefonați la numărul: 068692010